So healthy Thursday is back and this week we think back on summer and enjoy a tastfull and easy to make salad.

WHAT YOU NEED FOR 2 PERSONS:
24 large pilled raw tiger prawns
Olive oil
200 grams of frozen peas
2 small cucumbers
2 dl fresh mint leaves
1 large handful of sprouts
1 lime
50 grams of bread-cuts.

HOW YOU DO IT: Brush the prawns with the olive oil and grill them until they change color and get stripes from the grill. Blanch the peas and cut the cucumbers into thin strips with a julien cutter or a potato peeler. Mix the peas, cucumbers, mint leaves and peas and add the shrimps and lime.

This recipe is done by the cool foodblogger 'Teklas køkken. Go to her blog to see more: glutenfriforbegyndere.dk

Dansk: Så er sund torsdag tilbage og i denne uge skal vi drømme os tilbage til sommeren, mens vi nyder en lækker salat, der er super hurtig at lave.

DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER:
24 store pillede rå tigerrejer
200 gram frosne ærter
2 skoleagurker
2 dl friske hele mynteblade
1 stor håndfuld ærteskud
1 lime
50 gram brødcroutoner

SÅDAN GØR DU:
Pensl rejerne med olivenolie og grill dem til de skifter farve og får striber fra grillen. Blancher ærterne kort og skær agurkerne i tynde strimler med en julienneskærer eller en kartoffelskræller. Blandt ærter, agurk, mynteblade og ærteskud sammen og anret med rejer, og lime i både.

Opskriften her er lavet af den seje madblogger 'Teklas køkken.' Du finder flere af hendes opskrifter på bloggen her: glutenfriforbegyndere.dk

// Josephine

Follow my blog:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Likes

Comments