GIVEAWAY: LUKSUS HUDPLEJE FRA SENSAI

Posted i: GIVEAWAY

Det er blevet tid til at åbne den 13 ud af 24 låger i min pakkekalender, og dagens præmie er bestemt værd at gå efter! Du har nemlig muligheden for at vinde japansk luksushudpleje fra Sensai til en værdi af 2220 kr.

Sensais nøgleingrediens er den japanske koishimaru silke, som er verdens fineste silke. De bruger silken i alle deres produkter, også i det hudpleje ritual der hedder 'Saho,' som du i dag har mulighed for at vinde.

Ritualet bestå af fire produkter, og det er dem, som den heldige vinder, kan se frem tila t modtage. Først dobbelt rens og efterfølgende dobbelt fugt.

Det første produkt er Silky Purifying Cleansing Oli step 1, som opløser og renser oliebaseret makeup, sebum og urenheder. Det giver huden fornyet glød og beskytter huden mod fugttab.

Det næste produkt Silky Purifying Creamy Soap step 2, renser huden i dybden og fjerner blidt vandbasede urenheder og døde hudceller. Huden efterlades blød, klar, ren og mere modtagelig for det efterfølgende fugt boost.

Til at rense huden får den heldige vinder også Sensai Sponge Chief vaskeklud, som er super absorberende, silkeblød og udviklet til at fejre Silky Purifying produkterne uden at stresse og irritere huden.

Når huden er renset i dybden er det tid til fugt. Det første produkt er Cellular Performance Lotion ll Moist. Den tilfører fugt og kickstarter huden med plejende ingredienser, mens cellefornyelsen sættes i gang og huden forberedes til den efterfølgende pleje.

Trin to i den dobbelte fugttilførelse er Cellular Perfomance Emulsion ll Moist, som giver huden næring og beskytter med en nærende emulsion eller creme, som plejer, nærer og beriger huden med aktive ingredienser for at give en mere glat, fast og silkeblød hud.

Du kan se den svenske Sensai ekspert, fortælle mere om produkterne i videoen nedenfor.

For at deltage i konkurrencen om de lækre produkter skal du hoppe over på min Instagram profil. Du finder det rette post her: Deltag i konkurrencen på Instagram.

Vinderen trækkes den 31/12 og får direkte besked!

Husk at du kan deltage i alle 24 konkurrencer helt frem til den 30/12!
Du finder konkurrencerne på min Instagram - her.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer