FØRSTE AFTEN I HONG KONG

Posted i: TRAVEL

Tidsforskellen holdt både Amanda og jeg vågen i går. Vi burde have sovet tidligere, men det er ikke nemt når klokken langt fra er sengetid der hjemme.

Lang om længe er vi ankommet til Hong Kong. Turen gik smertefrit, og vi sov begge to det meste af vejen. Da vi ankom til lufthavnen købte vi en togbillet ind til byen, og et metrokort. Togbilletten kostede ca. 150 kroner for to personer, og metrokoret som de kalder ‘octopus’ gav vi ca. 120 kroner for hver.

Selvom vi lige er ankommet er vi allerede meget glade for vores octopus-kort, som gør det utroligt nemt at komme rundt i storbyen, med metrosystemet, som er super nemt, når man først lige har sat sig ind i det kort.

Vi tog toget til Hong Kong Central Station, og derfra videre med metroen til Hong Kong Island. Her er vi tjekket ind på Somerset Victoria Park. Selvom vi først ankom i går aftes, har vi allerede en god fornemmelse, af at bo super centralt, og med en plads på 12 sal, undgår vi alligevel larm fra gaden. Det er perfekt.

Vi ankom til hotellet omkring kl. 20, og efter et hurtigt bad og et tøjskift, så gik vi på opdagelse i området. Her er hektisk på den cool måde, og uden det bliver for meget. Jeg har allerede en rigtig god fornemmelse for det her sted – nu glæder jeg mig til at opleve byen i dagslys!

Husk at I kan følge med på snapchat under: jhelbrandt

God dag!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer