Feminint nattøj fra Hunkemöller

Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller

Engang var jeg hende, der smed en slidt t-shirt overhovedet inden sengetid... Okay, hvis jeg skal være ærlig, så gør jeg stadig det engang imellem, men der er altså bare noget lækkert over at nyde skønhedssøvnen i bløde materialer og smukke blonder.

Jeg har længe været fan af Hunkemöller og deres lækre lingeri, men jeg er nu også ved at få øjenene op for deres virkelig fine nattøjskollektioner. Det er utroligt at man skal runde 27 år, før man opdager at nattøj kan være andet en oversize og forvasket ;-) Se bare mine seks favoritter, som jeg har samlet ovenfor. Satin-kjolen øverst til venstre har jeg allerede klikket hjem, og jeg sover som en prinsesse, når jeg har den på!

Hunkemöller laver nattøj til alle. De har noget til dem, der gerne vil klædes lidt ekstra på til de kolde vinternætter, til dem der elsker det søde og feminine, til dem gerne vil have sexet nattøj og til dem der gerne vil ramme noget midt imellem. Du kan se hele deres sortiment ved at besøge deres website - her.

Jeg tror selv, at jeg snart må have fingrende i sættet nederst i midten. Jeg købte det i hvid tidligere på året, men den grønne farve er virkelig fin til efteråret og vinteren, hvor min hud ikke har lige så meget farve ;-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Camilla
,
Hahaha.. Der fik du mig. Jeg sover altid i gamle forvaskede trøjer, og jeg ved godt, at det ikke er særlig sexy. Jeg må hellere få shoppet lidt nyt 😉 😉