Fem tricks til at se godt ud på billeder

Vi kender alle sammen nogen der bare ALTID er smukke på billeder. Selvfølgelig er nogen mere fotogene end andre, men det handler også om at vide, hvordan du gør dig bedst foran kameraet. Her får du fem fif til, hvordan du får det perfekte billede.

1. Lyset betyder alt
Lyset på dine billeder, er afgørende for det endelige resultat. Høj sol midt på dagen er ofte for skapt og kan give dig mørke rander under øjnene og skabe tydelige skygger i dit ansigt eller på dit outfit.

2. Kend din stærke side, og tro på den!
Alle piger har en side der er bedre end den anden, eller noget særligt som skiller dem ud. Brug spejlet, eller tag en masse selfies indtil du har fundet den vinkel på dit ansigt, det virker bedst for dig. Det er vigtigt at du omfavner det særlige ved dig selv, og bruger det som en styrke i dine billeder.

3. Kend dit outfit og din krop
Der er forskel på hvordan dit tøj sidder på dig, og derfor er der også forskel på hvordan du får det til at se bedst ud på billeder. Øv dine poseringer foran et spejl, før du bruger kameraet.

4. Dine øjne er nøglen
Billedet indeholder hverken ord eller lyd. Derfor er det dine øjne der skal fortælle historien. Brug dine øjne aktivt til at skabe et personligt look i billedet. Tænk på noget rart eller en person du elsker, for at få et smil og en lille stjerne frem i dine øjne. Vil du gerne have dem til at virke større, kan du løfte dine øjenbryn, mens du trækker vejret gennem munden.

5. Det skal være ægte
Prøv at undgå alt for opstillede billeder. Tag billederne i en daglig situation, hvor du er naturlig og glad.

// Josephine

Follow my blog:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer