FASHION BY THE SEA

Posted i: FASHION

De sidste mange modeuger har jeg været ude og rejse og derfor ikke kunne deltage. Denne sommer kan jeg lige nå nogle enkelte arrangementer inden jeg torsdag vender snuden mod Asien igen.

Derfor blev modeugen i går skudt i gang med et super lækkert arrangement på Kurhotel Skodsborg. Det er uden tvivl den skønneste location til et modeshow. Stedet er så smukt, solen skinnede og med glas boblende prosecco i hånden, var det umuligt ikke at blive ramt af lidt sydeuropæisk luksus-stemning.

Showet blev afholdt i forbindelse med at Stefanel åbner deres første butik i Danmark - på netop Kurhotel Skodsborg. Jeg så første gange deres styles hos et PR bureau, og er siden blevet rigtig glad for flere af de items jeg har fra det italienske luksusbrand. De laver tøj i sindssygt lækker kvalitet, og når man får det mellem hænderne, får man straks lyst til at tage det på. De bruger altid nogle sindssygt lækre, bløde stoffer, som man får lyst til at bo i og aldrig tage af igen. ;-)

Modellerne var kendte danske kvinder, der aldrig havde gået på en catwalk før. Det betød at de ikke var så stramme, som modeller under et show normalt er, men i stedet lavede lidt sjov, dansede og gjorde det hele lidt mere levende. Jeg elsker når man gør noget anderledes med et ellers ordinært modeshow, og det må man virkelig sige var tilfældet i går. På catwalken var bl.a. Rikke Hørlykke, Maria Montell og Lisbeth Østergaard.

Jeg var i går iført skindbukser fra Munderingskompagniet, top fra Zara og læderjakke fra Meotine. Det fine Iphone Cover jeg har i hånden er fra Richmond & Finch og lige nu får du 20 procent rabat på alle deres varer ved at bruge koden "josephinehelbrandt20" :-)

// Josephine

Follow my blog:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog,
Din jakke er bare rå (: - A
www.venterpaavin.blogspot.dk