Fart over feltet og masser af sjovt arbejde!

Jeg tænkte, at der var tid til en lille personlig update herfra. 😉 Med et fuldtids journaliststudie, en forestående Queen Of Scandinavia castingtour der skal planlægges, en håndfuld Queen Of Scandinavia vindere der skal sendes godt afsted ud i verden for at repræsentere Danmark og et nyopstartet modelbureau, er der rimelig meget fart over feltet for mig lige nu.

Jeg synes den her uge er gået ufatteligt stærkt, og jeg føler, at jeg slet ikke har fået noget ud af den. (Selvom at når jeg kigger på ugens to do liste, er det meste nået) men hver dag er jeg stået op, har fået trænet og så siddet foran computeren for at arbejde.. Og her har jeg så siddet indtil klokken pludselig var midnat og jeg skulle i seng. – Hvor efter jeg har ligget vågen til klokken to næsten hver nat, fordi jeg ikke har kunne sove. Simpelthen så irriterende. Nogen gode råd til hvad man gør i sådan en situation?

Jeg har været begravet i arbejde – heldigvis en masse sjovt arbejde, men tiden er godt nok fløjet afsted, og med en dårlig, eller i hvertfald ret begrænset nattesøvn, så kan jeg godt mærke, at jeg nu glæder mig til at holde weekend!

I morgen håber jeg at kunne nå et smut forbi Remisens loppemarked på Østerbro, inden året tøse-julefrokost står for døren efterfulgt af en bytur. Søndag skal bruges på ren afslapning og en tog tur tilbage til Odense.

Mandag skal jeg nemlig til min tredje behandling hos en specialist 😉 Jeg har lige ville prøve behandlingerne og se lidt af resultatet inden jeg begyndte at fortælle jer om det, det er jeg snart klar til.. Så stay tuned.. og rigtig god weekend!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229