DET VÆRSTE JEG VED...

.. I mit arbejdsliv (og hvis jeg skal være helt ærlige også i mit privatliv) er jeg dybt afhængig af at mit elektronik! Det skal virke fejlfrit ellers bliver jeg tosset. Derfor er en smadret skærm på min Iphone også noget af det værste jeg ved! Særligt når skærmen er knust foran kameraet, og mit selfie game derfor er helt umuligt! ;-)

Men sådan en Iphone er jo også dyre sager, og det er ikke hvem som helst jeg har lyst til skal åbne mit hellige arbejdsværktøj og sætte en ny skærm på. Derfor teamede jeg i sidste uge op med drengene fra TeleØsterbro som virkelig har mange fine anbefalinger bag sig, og som jeg derfor også turde overlade min telefon i hænderne på. Det var en virkelig god oplevelse - og det er også derfor jeg skriver den her anbefaling!

På under en halv time forvandlede de mit knuste stykke elektronik til noget der lignede en splinterny Iphone. Skærmen er ikke bare hel nu, men farverne står også meget tyderligere frem og touch funktionen virker helt perfekt igen. Der er ingen tvivl om at de er super dygtige og at de bruger nogle professionelle kvalitets-reservedele, og for mig er det virkelig vigtigt.

TeleØsterbro ligger mit på Nordre Frihavnsgade, så det er ingen sag at få slået 30 minutter ihjel mens de fikser telefonen. Der er masser af hyggelige caféer og shoppingen lige i nærheden. En meget varm anbefaling herfra!

(Jeg fik rabat på min reparation, og derfor skal indlægget markeres som sponsoreret, men samarbejdet blev etableret på min foranledning og anbefalingen er helt oprigtig!)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Sofie
,
Skal der så ikke stå reklamet et eller andet sted øverst i dit indlæg? 😊
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Det gør der også 😊
nouw.com/josephinehelbrandt