DET GIVER MIG LYST TIL AT SKRIGE OG RÅBE - OG SLÅ!

Posted i: PERSONAL / MY OPINION

Jeg kan simpelthen blive så hamrende sur og rasende! I 22 år har mine forældre boet i mit barndomshjem og aldrig har det været indbrud - før i dag! Lige nu er huset sat til salg, og gad vide om de fucking tyveknægte ikke har brugt ejendomsmæglernes salgopstillinger som opslagskatalog for hvilke fine møbler, de kunne finde og tjene lidt penge på.

Jeg fatter simpelthen ikke, at folk kan få sig selv til at bryde ind i andre mennesker hjem. Ikke nok med at det er hamrende frustrerende at få stjålet sine ting, så er det simpelthen en af de mest krænkende oplevelser, at andre bryder ind uden at være inviteret - uden at være velkommen, og roder ens private zone igennem.

MEN - det værste synes jeg næsten er, at der findes helt almindelige (ok helt almindelige kan de ikke være) mennesker, der køber dyre designer møbler, velvidende at de er blevet stjålet! I min tid på Ekstra Bladet lavede mine kollegaer en dokumentar om hæleri, hvor det også fremgik at folk er villige til at købe ting, som de godt ved at stjålet!! Forstår de ikke, at det er dem der gør det attraktivt for tyvene, at blive ved med at lave indbrud! Hvis du køber en ting, der er stjålet er du altså med til at stjæle! Du er i hvert fald medvirkende til, at det kan betale sig at være indbrudstyv!

Hold op hvor får man bare lyst til at skrige og råbe - og slå! Det er bare ikke i orden, at have SÅ lange fingre!

// Josephine

Følg min blog på
Facebook her
Bloglovin her
Instagram her
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts