DERFOR BLOGGER JEG..

I snart fem år har jeg delt ud af mine modefund, skønhedstips, personlige oplevelser, rejser, opskrifter og i særlig grad mit arbejde med Queen Of Scandinavia og internationale skønhedskonkurrencer. I perioder har jeg været træt af bloggen og andre gange har jeg brugt hele dage foran computeren med stor gejst og glæde over nye indlæg.

Lige nu er jeg i en god periode med bloggen, hvor jeg nyder at skrive om de ting, der interessere mig. Det behov tror jeg er blevet ekstra stort efter, at jeg er startet med at studere journalistik, hvor det hele handler om skarpe vinkler, nyhedskriterier og konflikter. (Som også interessere mig, men bloggen giver plads til mere afslappede skriverier 😉 )

Jeg skriver bloggen for egen fornøjelses skyld, og for alle de oplevelser og det netværk jeg også har fået gennem min blog. Det bliver endnu sjovere at dele ud af sit liv når I deler, liker og kommentere, så jeg får noget respons på det jeg lægger ud. Derfor har jeg lavet en lille “undersøgelse” i et forsøg på at finde ud af, hvem I er der følger med, og hvad I gerne vil høre mere om. Jeg håber meget at I vil bruge 1 minut på at svare!
1000 tak for hjælpen!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer