Den sikre vej til sund, lækker og nem aftensmad

Uha. Ferien synes allerede langt borte. Jeg kan godt mærke at hverdagen er i gang igen, og både studie og arbejde fylder min kalender, så der er ikke tid til ret meget andet.

En ting som jeg ærger mig over ikke at have bedre tid til, det er at lave sund og lækker mad til aftensmad. Lige for tiden er det meget de hurtige løsninger, mest fordi jeg ikke synes min kalender giver ret meget plads til den lange kø i netto hver eftermiddag.

Jeg nævnte min irritation overfor min veninde, der forslog mig at tjekke nettet ud for virksomheder der levere indkøbsvarer til døren. Jeg fladt over retnemt.dk, som er et site der levere rårvarer til aftensmaden. På den måde kan du nøjes med at bruge tiden i køkkenet, uden at skulle tænke på at handle ind først.

Det foregår ved at du online bestiller efter hvor mange personer du skal have mad til, og hvor mange gange om ugen. Samtidig indtaster du hvilke ting du kan lide, og hvad du ikke kan tåle. Så sammensætter retnemt.dk en menu til dig, og levere råvarerne i en kasse. De lover samtidig at de retter de har udvalgt ikke tager mere end 30 min at lave.

Udover at det er nemt, så er det også en god måde at få inspiration til nye retter. Du kan selv tjekke konceptet ud på deres hjemmeside retnemt.dk 😉

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer