COPENHAGEN FASHION WEEK // UGENS FØRSTE SHOWS

Posted i: FASHION

Copenhagen Fashion Week er over os, og lige som under alle andre modeuger er der fart på! Desværre skyldes min fart desværre ikke en kalender booket med events, fester og shows i denne omgang. Jeg har mere end travlt med finalen på Queen Of Scandinavia og har derfor måtte prioritere et par få arrangementer, som jeg bare ikke vil gå glip af!

I dag mødtes jeg med søde Maria (Læs hendes blog her: FashionVictim) og Simone. Vi så først Barbara I Gongini et show jeg altid glæder mig helt vildt til. Tøjet er anderledes, ikke noget man lige river ned fra catwalken og går ud i, men det er spændende og så er koreografien altid anderledes så det bliver et show og ikke bare en flok modeller på en catwalk. Barbara imponerede endnu engang!

Efterfølgende tog vi til David Andersen, hvor vi blev mødt af et stort, syngende kor. Virkelig flot og anderledes måde at velkomme sine gæster! Hans show blev afholdt i Christian D. IV’s Bryghus, som var en virkelig fantastisk og anderledes location. Tøjet var jeg også helt vild med. Her er et par af mine yndlings styles. Særligt de sorte læder shorts er jeg helt forelsket i.

David Andersen him self 😉

Til sidst tog jeg til Veronica B. Vallenes og hun skuffer bare aldrig. Modeugens smukkeste modeller og hendes tøj kommer helt sikkert også til at hænge på mig næste forår. Jeg elsker de sarte nude farver. Her er et par af mine yndlings styles fra hendes show.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer