COMFY LINGERI DER BÅDE ER SMUK OG FØLES RART

Posted i: FASHION
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller

I disse corona-tider er det ikke meget fashionabelt tøj, jeg har på. Jeg sidder mest her hjemme foran computeren og arbejder, og det betyder jo heldigvis, at jeg får nået en helt masse ekstra, nu hvor jeg ikke skal uden for en dør, holde møder og den slags... (Flere rejsetips til Panama og Costa Rica er også på vej ;-)) Men.. det betyder også, at min daglige uniform primært består af tøj, der er hyggeligt og blødt at have på, og det har fået mig til at kigge lidt rundt efter bh'er som kan matche den samme comfy-feeling. Det giver mening virkelig god mening med sådan nogle - både nu, men også til sommer under de luftige sommerkjoler.

Hunkemöller er et af de brands, der har et rigtig stort udvalg af bh'er uden bøjle, og dem er jeg virkelig fan af. Udover at være sindssygt behaglige at have på, så er de også virkelig fine og feminine.

Ovenfor har jeg samlet nogle af de bh'er uden bøjle, som jeg har kig på lige nu. Hvis du er interesseret i en eller flere af dem, kan du klikke direkte på billederne ovenfor, for at komme til det site hvor de forhandles online. Måske du også trænger til lidt nyt forårs-lingeri til samlingen?

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer