BIKINI CRAVING // SMUKKE STYLES & LÆKKER PASFORM

Posted i: FASHION
black bikini
Yellow bikini
Stribe bikini
Cool back top
Rød bikini

Det er ikke så tit, at jeg laver den her type indlæg, men da jeg i formiddags faldt over et nyt svenske swimwear brand - Bright Swimwear, så kunne jeg ikke lade være med at dele det med jer. Jeg synes simpelthen, at de laver de skønneste bikinier, der ser ud som om, at de er vildt lækre at have på, og som kommer i de skønneste farver.

Ovenfor har jeg samlet nogle af de styles, som jeg aller bedst selv kan lide. Bikini nummer tre, den helt gule, har jeg allerede selv klikke hjem. Sikken en farve!! Jeg overvejer kraftigt om jeg skal have en mere sendt hjem på adressen ;-)

Hvis du ikke er helt vild med din sommer-bikini-krop endnu, så kan det faktisk være en ret fed motivation at købe ny bikini. Når man så står der foran spejlet, så får man pludselig rigtig meget lyst til at løbe en tur ;-) og hvis du er en af dem, der synes, at det hele allerede spiller meget godt, så kan du jo bare nyde synet af dig selv i din nye bikini. Det er win-win-win!

Nr. 1 sort bikini - her // Nr. 2 badedragt - her // nr. 3 gul bikini - her // nr. 4 stribet bikini - her // nr. 5 - sort bikini med særlig ryg - her // nr. 6 rød bikini - her.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer