BEAUTY TIP: HVORFOR AMPULLER ER SÅ GENIALE

Posted i: BEAUTY

Det er blevet januar og jeg savner allerede julen, hvor jeg ikke bare fik lov til at lege julemand for alle jer på min Instagram og blog, men hvor jeg også selv blev forkælet - både med pakkekalender fra min mor og med en julekalender fra Babor, der indeholdt 24 ampuller med forskelllige lækre aktive ingredienser.

Min begejstring fra Babor er ikke blevet mindre efter nytårsskiftet, og jeg tænkte, at det var på tide, at fortælle jer lidt mere om de lækre ampuller, der for mig er det reneste form for luksus man kan tilfører sin hud. Ampullerne fås i alle mulige varianter, og hver i sær er de gode til forskellige indstatsområder. Fælles for ampullerne er, at de indeholder et hav af aktive ingredienser, der er SÅ aktive og levende, at de dør i kontakt med ilt. Det betyder ikke, at de dør det øjeblik du knækker ampullen og kommer de gyldne dråber i ansigtet, men det betyder, at de ikke ville holde i en beholder, som kunne åbne og lukkes igen og igen.

Der er altså tale om super aktive ingredienser, der virkelig kan gøre en forskel for din hud. Du kan læse mere om de forskellige ampuller og finde dem, der egner sig bedst til netop din hud - her på Babor's hjemmeside.

Min hud er blevet rigtig glad for mange forskellige ampuller, men lige nu er favoritterne Babors 'Multi Vitamin' og 'Algae Vitalizer.' Jeg oplever ikke synlige resultater ved første ampul, men jeg kan mærke forskellen allerede fra den første, og over ikke ret lang tid begynder de synlige resultater også at vise sig i mit spejl. Babor's ampuller kan jeg virkelig anbefale.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Camilla
,
Jeg købte også julekalenderen, efter du havde vist den på din instagram, og woow! Det er klart den bedste julekalender tænk at have en kalender der gør end smuk i stedet for tyk i december 😉 😉 haha. De er virkelig gode de små ampuller.
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Fedt at du også blev glad for den og at den også gjorde underværker for dig 😃
nouw.com/josephinehelbrandt