AT PAKKE HELE SIT LIV NED I ÉN KUFFERT

Posted i: PERSONAL / MY OPINION

Hvordan får man sit 24-årige liv pakket ned i én enkel kuffert? Svaret er enkelt. Det gør man ikke - men hvad gør man så?

Den sidste uges tid har jeg forsøgt at pakke min kuffert og gøre klar til at flytte til Vietnam. Andreas og jeg vil gerne være ret mobile der ude, i hvert fald i starten og derfor har vi aftalt kun at pakke en enkelt kuffert hver. I starten synes jeg, at det lød som en god plan, men nu hvor jeg både mangler plads til undertøj, hårprodukter og klipklapper, virker det pludselig ret vanskeligt.

Andreas synes bare, at det handler om prioritering. Nuvel.. I min kuffert har jeg bl.a. prioriteret plads til en helveds masse fotoudstyr (man er vel blogger ;-) ) og en drone! Det vil jeg simpelthen ikke af sted uden, men omvendt kan jeg jo heller ikke rejse af sted uden de mest basale ting som tandbørste og rene strømper.

Jeg har derfor besluttet at nedprioritere mængden af tøj, som jeg skal have med. Jeg har ikke shoppet i snart fem måneder, og når jeg lander i Ho Chi Minh City, og det hele kan fås for en slik, så går shoppinglysten helt sikkert over sine grænser, og så kan jeg umuligt holde igen længere. Næste spørgsmål bliver så, hvor jeg skal gøre af det tøj, som jeg køber der ude?

Som I nok kan fornemme, er det er en af de ting, der vender og drejer sig i min øverste etage for tiden. Et af livets store problemer er det næppe, men derfor skal man ikke underkende udfordringen! Det er slet ikke nemt at pakke sit liv ned og flytte til udlandet med kun én kuffert.

Hvis nogen af jer har erfaringer med den slags eller måske bare et godt tip, så vil jeg være den lykkelige modtager!

God lørdag ;-)

// Josephine

Følg min blog på
Facebook her
Bloglovin her
Instagram her
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Jeg havde præcis det samme problem da jeg skulle "flytte" til udlandet for 2 år siden og kun havde én kuffert til rådighed! Jeg har ikke andre gode råd end at man må sige "farvel" til halvdelen af de ting man havde tænk sig at pakke og så sørge for at det tøj man får med kan mixes på kryds og tværs :p
nouw.com/sandraschjerning
Bettina,
Lyder godt nok spændende og flytte til Vietnam! ☺ må jeg spørge hvilken drone du har med? Skal selv på en længere rejse næste år og det kunne være vildt fedt og have sådan en med ☺
www.webreakaway.dk
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Hej Bettina
Jeg har købt en parrot ar 2.0
nouw.com/josephinehelbrandt
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Du har så meget ret Sandra. Jeg har nu pakket min kuffert om fem gange 😉 Godt tip med at sikre sig, at det tøj man har pakket kan kombineres.
// Josephine
nouw.com/josephinehelbrandt