Årets sidste castings på Queen Of Scandinavia

Posted i: WORK

I morgen tager Queen Of Scandinavia hul på den sidste weekend med castings i 2016. I morgen går det løs i Kolding, fredag i Sønderborg, lørdag i Odense og søndag spotter Queen Of Scandinavia for første gang nogensinde skønheder i Esbjerg.. Mon den by har noget godt at byde på?

Billederne ovenfor er fra finalen på QOS i 2015. Det er helt vildt at det allerede snart er et år siden. Tiden går så stærkt og flere af pigerne der vandt dengang har allerede, med stor succes, været ude og repræsentere Danmark internationalt.

Det er så fantastisk at hører fra tidligere vindere og deltagere, når de beskriver deres oplevelse med QOS. Alle taler om at det har været den bedste oplevelse i deres liv, og det gør mig naturligvis rigtig glad, at jeg har mulighed for at være med til at give så store oplevelser videre til andre piger.

Til maj er det syv år siden, at jeg selv vandt Queen Of Scandinavia. Det virker helt uvirkeligt!

Jeg håber, at de smukke piger i det jyske og fynske vil tage chancen i weekenden og tilmelde sig casting. Det værste der kan ske, er at I får en fed oplevelse og en lækker goodiebag

MULIGHED FOR ONLINE CASTING
Er du ikke i nærheden af de fire byer, så har mulighed for at tilmelde dig online casting.

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer