ÅRETS PAKKEKALENDER SKYDES I GANG 1/24

Posted i: GIVEAWAY

Så blev det endelig jul - og traditionen tro afholder jeg endnu engang pakkekalender på min blog og Instagram. Det betyder, at du igen i år har mulighed for, at vinde en ny gave hver dag fra den 1-24 december.

Jeg har arbejdet på pakkekalenderen lige siden i sommers, så der er virkelig langt mange tanker og timer i projektet. Jeg håber, at I synes det er nogle fede pakker jeg har fået med i pakkekalenderen i år, at I vil deltage i alle 24 konkurrencer, og i det hele taget vil bruge kalenderen og mine kanaler til at komme i julestemning i år :-)

Bag den aller første låge i min pakkekalender gemmer sig nogle super lækre hudplejeprodukter fra Formula 10.06.

Formula 10.0.6 er en hudplejelinje med naturlige ingredienser specielt udviklet til ung hud. Jeg har selv testet dem de sidste par uger og synes virkelig de er lækre. Lækre dufte og konsistenser! Pakken du kan vinde består syv produkter blandet med vitamin-c og vitamin-b fra det lækre hudpleje brand. Du kan se meget mere om de forskellige produkter i min Instagram Story i dag :-)

For at deltage i konkurrencen, skal du:

1. Følge min profil på Instagram @josephinehelbrandt

2. Like billedet

3. Skrive en kommentar, og gerne tagge tre veninder, som du også mener bør deltage i konkurrencen.

Alle vindere trækkes den 30/12 og får direkte besked!

Rigtigt meget held og lykke - og rigtig glædelig jul :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Jane Vibeke
,

Wow jeg vil elske at blive forkælet med de skønne produkter ♥️ følger dig på ig 😊går og glæder mig til min nye titel mormor ♥️ ønsker dig og dine kære en glædelig jul 🎄🎅🏼🎅🏼🎄❤️ se Pia Hansen Gitte Jensen Trine Tvede ♥️