Årets meste læste sund torsdag indlæg: Spinatpandekager med laks

Posted i: SUND TORSDAG

Ugens Sund Torsdag ret er den mest læste sund-torsdag-ret på min blog. Jeg bloggede om retten i november sidste år, og tænke at det at det var på sin plads at bringe årets mest læste sund-torsdag indlæg igen, så endnu flere kan få glæde af den sunde og lækre opskrift

De her spinatpandekager med laks er super lækre og smager helt vildt godt. Det er en virkelig sund og kalorielet ret, og så er det virkelig nemt at lave.

Det skal du bruge til 2 personer:
Til pandekagerne:
12 frosne spinatkugler
6 æg
2 spiseske hytteost
En havl teske salt
Til laksefyld:
2 dl skyr/ Cremefraiche
2 laksefileter
150g røget laks
Purløg
Forårsløg
1/2 citron
Salt og peber
Yderligere fyld:
Friske spinatblade
1 Rød peberfrugt
Et bund asparges
1 Avocado

Sådan gør du:
Pandekagerne:
Du blænder alle ingredienserne og steger dem på panden, som du gør med alm. pandekager.

Laksefyld:
Du starter med at krydse laksefileterne med salt og peber og steger dem på panden. Når de er færdige skære du dem i små stykker og lader det stå og køle af.

I mens skære du den røgede laks ud i små stykker og blander det med enten skyr eller cremefraiche. Derefter kommer du purløg og forårsløg i, som du har hakket helt fint. Når laksefileterne er kølet lidt ned kommer du også den i og smager til med citron, salt og peber.

Til sidst:
Til sidst tager du en pandekager og fylder med et par friske spinatblade, en stang peberfrugt og en asparges. (De kan både bruges rå eller steges kort på panden) Derefter kommer du laksefyld i, og ruller pandekagerne. Så er du klar til servering!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer