ÅRETS CASTINGTOUR 2015! 12 BYER!

Posted i: WORK

.. Så kan vi endelig offentliggører alle 12 byer som Queen Of Scandinavia besøger i år. Jeg er selv med til alle castings og glæder mig rigtig meget til at komme landet rundt og møde en masse smukke piger. I år har vi udvidet castingtouren yderligere og besøger hele 12 byer rundt om i Danmark.

Til casting skal du starte med at udfylde et skema med informationer omkring dig selv. Derefter får du lagt makeup af vores dygtige makeupartister og til sidst skal du foran kameraet og have taget nogle professionelle billeder, som bliver redigeret og så modtager du dem efterfølgende.

Når vi så har været hele landet rundt, udvælger vi 20 piger der går videre til den store finale. Her skal finalisterne først igennem en workshop hvor de lærer at arbejde som modeller, med catwalktræning, et fashion photoshoot og meget mere.

Dagen efter afholdes så det store finaleshow hvor pigerne skal på catwalken i tøj fra forskellige designere. Her vil dommerne kårer fire vindere der skal ud og repræsentere Danmark, ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt.

.. Og som alle tidligere år, har jeg valgt at vi skal donere hele indtægten fra finaleshow ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Her er alle de 12 byer vi besøger i år:

28.02 – Sønderborg, Borgen
06.03 – Aalborg, Aalborg Storcenter
07.03 – Århus, Bruuns Galleri
13.03 – Næstved, Næstved Storcenter
13.03 – Lyngby, Magasin
20.03 – Herning, Herning Centret
21.03 – Odense, Rosengårdcentret
27.03 – Kolding, Kolding Storcenter
10.04 – Hillerød, Slotsarkaderne
11.04 – København, Magasin – Fields.
17.04 – Randers, Randers Storcenter
18.04 – Horsens, Bytorv Horsens

Både Sønderborg, Randers og Horsens er nye byer, som vi aldrig har besøgt før. Derfor glæder jeg mig særligt til at se hvad de byer har at byde på!

Du tilmelder dig casting ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk, med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du ønsker at komme til casting.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer