4. ADVENTSGAVE // BJØRN WIINBLAD

Posted i: GIVEAWAY

Kalenderen viser sidste søndag i advent, og det er blevet tid til min sidste advents giveaway. (Men mon ikke der også kommer en lille gave til jer juleaften?? 😉 )

I denne uge har I mulighed for at vinde de her tre virkelig fine Bjørn Wiinblad lågkrukker i størrelserne Ø8 cm, Ø12 cm og Ø16 cm med valgfrit sølv- eller guldmotiv til en værdi af 1000 kr. Sølv, guld og generelt metaller er super populært i boligindretningen for tiden, og dertil passer den nye efterårs kollektion fra Bjørn Wiinblad helt perfekt!


Sådan vinder du:
For at få fingrende i ugens adventsgave skal du følge mig på Instagram @josephinehelbrandt, og “like” det billede jeg har lagt op her til aften af de tre krukker.

Bagefter skal du smide en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvad du hedder på Instagram og hvad du vil bruge krukkerne til hvis du vinder, Husk at skriv din mail korrekt så jeg kan kontakte dig hvis du bliver den heldige vinder.

Vinderen trækkes på næste søndag og bliver kontaktet pr. mail og samtidig offentliggjort her på bloggen.

Sidste uges vinder:
I sidste uge trak jeg lod om et det skønneste sæt af cashmere og uld fra Önling. Ugens vinder er Nathalie B. Tillykke – Jeg har netop sendt dig en mail.

// Josephine

This giveaway is for my danish readers only.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer