10 TING JEG SAVNER VED DET ALMINDELIGE LIV

Det er lidt paradoksalt. Mig der elsker og higer efter en hverdag, der er alt andet en almindelig - begynder pludselig alligevel, at savne det “normale” liv. Jeg er vandt til at arbejde hjemmefra og få udrettet en masse, men nu hvor Andreas også er hjemme hele tiden synes jeg, at det er svært at holde konsentrationen og være lige så produktiv som normalt.

Vi savner helt sikkert alle sammen, hele eller dele af den hverdag, som vi havde inden Corona fik lukket hele samfundet ned.

Her er 10 ting, som jeg virkelig savner:

1. At drikke vin eller kaffe på en fortorvscafe.

2. At rejse. (Indtil nu har Corona aflyst tre af mine planlagte rejser 😒)

3. At se mine veninder. Jeg er egentlig ret god til at være alene - ja faktisk nyder jeg det og har også jeg brug for det for at lade op, men lige nu savner jeg at snakke om alt og ingenting med mine piger.

4. At kunne handle i ro og mag i mit lokale supermarked. Kun en enkelt eller to gange har jeg befundet mig i et supermarked herunder Corona-krisen. Jeg handler i stedet på nemlig.com, og selvom det er virkelig lækkert bare at kunne shoppe dagligvare på nettet og få det slæbt hele vejen op på fjerde sal, så savner jeg også lige at kunne drible ned efter en liter mælk. Sådan er det ikke nu. Jeg undgår supermarkederne og handler ind for en uge af gangen, så det skal virkelig planlægges.

5. At se hele min store familie. Foråret plejer at være en tid hvor vi ses meget ofte. Der er et hav af fødselsdage og selvfølgelig den store årlige påskefrokost. Det hele er aflyst i år - og oveni det er min kusine højgravid, og jeg ved ikke hvornår jeg får mulighed for at se hendes lille pige tæt på, måske endda holde hende. Det er stramt!

6. At kunne være impulsiv. Som de fleste andre er jeg bare hjemme hele tiden, og Corona-krisen giver ligesom ikke rigtig anledning til impulsive planer. Ikke når man skal være hjemme og holde afstand.

7. At kunne lægge planer. På trods af at man ikke kan være impulsiv lige for tiden, så er det virkelig også irriterende ikke at kunne lægge planer ud i fremtiden. Jeg er typen , der ELSKER at fylde min kalender med fede arrangementer, rejser, middage, koncerter og cocktail-dates. Lige nu er det helt umuligt. Vi ved ikke, hvordan verden ser ud i næste uge.

8. At få skønheds- og velvære behandlinger. I know - det er en luksus, men altså en hverdagsluksus som jeg savner. Jeg har får lavet mine eyelash extensions to gange om måneden og går til massage en gang om måneden. Det er jeg virkwlig begyndt at savne.

9. At holde fysiske møder. Jeg savner at kunne mødes ansigt til ansigt i den virkelige verden med kunderne i min virksomhed og nye potentielle kunder. Det er bare ikke det samme over Skype.

10. At have en god grund til at tage “almindeligt” tøj på. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg inden for den seneste måned ikke har haft andet end hygge- eller nattøj på mere end to gange. Hvis jeg alligevel bare er her hjemme, vil jeg helst have bløde og fleksible bukser på.

Jeg ved godt, at jeg modsat mange andre ikke lider under Corona-krisen. Jeg priser mig lykkelig for, at min økonomi kan hænge sammen, at jeg og mine nærmeste ikke er alvorligt syge, og at det ikke er i år, at Andreas og jeg skal holde bryllup i Italien. Shit man, hvor jeg føler med de par, der skulle have holdt deres store kærlighedsfest i år.

Men selvom andre er mere påvirkede end mig, så påvirker situationen selvfølgelig også min hverdag, og det er mit udgangspunkt.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Jeg savner godt nok også at få rejst... og endnu mere hårdt når ens rejse bliver aflyst, som man havde planlagt og glædet sig til 😟 også det med at være spontan, det savner jeg også :O <3 Hav en god dag alligevel!
nouw.com/kerintobanelli
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Ja det er SÅ ærgerligt at få rejser afslyst - lige nu håber jeg virkelig bare vi kan få lov til at rejse igen til vinter. Vinterferierne er dem jeg sætter højest pris på! 😉 😊 Håber også du har mulighed for at skyde din rejse ud i fremtiden og kan komme afsted når verden er tilbage i balance.
nouw.com/josephinehelbrandt
Ceciliechristence
Ceciliechristence,
Jeg kan relatere til mange af dine ting! Rigtig god weekend <3
nouw.com/ceciliechristence
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Ja, det er der nok i virkeligheden mange der kan. Vi er alle i samme båd 😊 <3
nouw.com/josephinehelbrandt